Om menstruasjonen

Bilde av en kvinne som sykler. Bildet viser en kvinne, som lever med velvære som vanlig, også under menstruasjonen.

Velvære under menstruasjonen

Millioner av kvinner får ulike symptomer i forbindelse med menstruasjonen, inkludert humørsvingninger, tretthet eller smerter. Her får du tips om hvordan du kan føle deg like vel når du har mensen, slik at du kan leve livet til enhver tid uten begrensninger.

Rett før menstruasjonen

Bilde av en ung smilende kvinne som holder en vannflaske i hånden og spruter vann.

Føler du deg nedfor eller irritabel? Lyder hodepine og ømme bryster kjent? Er favorittkjolen din plutselig blitt for trang? Du er ikke alene. Millioner av kvinner har disse symptomene på premenstruelt syndrom (PMS). Heldigvis finnes det effektive måter å bli kvitt disse symptomene på, slik at du kan drive med dine favorittaktiviteter også i denne perioden!

FÅ VITE MER

Føl velvære også under menstruasjonen

Bilde av en kvinne som sitter på stranden og mediterer. Bildet viser, att det går an å slappe av og leve som vanlig, også når du har menstruasjon.

Kjennes det som om noe trekker og drar i mageregionen når du har mensen? Er du trett og har humørsvingninger? Dette er symptomer som deles av mange. Ved å forstå årsakene og følge noen enkle tips kan du føle velvære også når du har mensen.

FÅ VITE MER

Den beste o.b.®-tampongen for deg

o.b.®-tamponger gir deg full bevegelsesfrihet, komfort og beskyttelse hver dag under menstruasjonen. Du kan føle deg trygg og sikker, uansett hva du holder på med!

FÅ VITE MER