o.b.® ProComfort®

o.b.® ProComfort®-tamponger er laget med revolusjonerende DynamicFit®-teknologi og har et unikt, silkeaktig SilkTouch®-trekk som gir deg den glatteste overflaten og enkleste innsettingen av o.b.®. Dette gjør tampongen svært enkel og komfortabel å bruke, selv på dager med lett til moderat blødning.

Slik gir o.b.® ProComfort® ekstra komfort og samtidig sikker beskyttelse:

  • o.b.® ProComfort® med unikt, mykt SilkTouch®-trekk glir lett og er enkel å sette inn og ta ut. Dette gir optimal brukskomfort.
  • Revolusjonerende DynamicFit®-teknologi danner 3D-utfolding som tilpasser seg kroppen din når tampongen kommer på plass, med unike sammenhengende kanaler som fanger opp væsken og effektivt bidrar til å lede den oppover, slik at du føler deg godt beskyttet.

 


Når er o.b.® ProComfort® det perfekte valget?

o.b.® ProComfort® er enkel å sette inn og ta ut. o.b.® ProComfort® Mini anbefales spesielt på dager med lett til moderat blødning.

o.b.® ProComfort® Mini er svært enkle å bruke. De er det perfekte utgangspunktet når du skal snakke med datteren din om tamponger før hennes første menstruasjon. De er små og tynne, har en avsmalnet tupp og kjennes silkemyke på grunn av SilkTouch®-trekket.

o.b.® ProComfort® Mini er det perfekte valget når du skal introdusere din datter for tamponger for første gang.

Hvilket o.b.® ProComfort®-produkt er det beste for meg?

o.b.® ProComfort® fås med ulik oppsugingsevne for alle blødningsstyrker og oppfyller alle behov for sikker beskyttelse.

Finn ut hvilket produkt som er riktig for deg med vår produktvelger.
 

Mini

Normal

Super

Super Plus