Forskjellige livsfaser

Bilde av 3 kvinner som holder rundt hverandre, en yngre kvinne til venstre og to eldre kvinner til høyre.Det er naturlig å oppleve blødningsendringer under menstruasjonen og gjennom livet. Få vite hva som er grunnen, og hvilken o.b.®-løsning som passer best til ditt behov.


Under menstruasjonen

Det er helt normalt å ha blødningsvariasjoner under menstruasjonen. Vanligvis vil blødningen være sterkest de første dagene, før den blir lettere mot slutten. o.b.®-tamponger fås med ulike oppsugingsevner nettopp for å dekke alle behov i løpet av menstruasjonsperioden.


Prevensjonsmidler

Du kan oppleve at menstruasjonsblødningen endres på grunn av ytre faktorer som stress, kraftig slanking eller bruk av prevensjonsmidler. Bruk av p-piller og andre prevensjonsmetoder vil for eksempel vanligvis gi lettere blødninger. Prevensjonsmidler gjør at eggene ikke utvikles og modnes som vanlig, og de hindrer eggløsning. Det gjør at slimhinnen i livmoren ikke blir så tykk, og dermed blir blødningene mye lettere. Til lette blødninger skal du bruke en liten tampong som er lett å sette inn og ta ut, siden blødningen ikke alltid vil mette tampongen. ProComfort™ med det unike SilkTouch™-trekket og Smooth Technology er en tampong som er svært enkel og komfortabel å bruke, selv på dager med lette blødninger. Få vite mer om produktet her.


Etter fødsel og i overgangsalderen

I disse nye livsfasene vil du også oppleve endringer i blødningens styrke. Når menstruasjonen kommer tilbake etter en fødsel, får mange sterkere og litt mer langvarige blødninger. Andre oppdager at tampongtypen de brukte før, ikke lenger fungerer like bra. Også i overgangsalderen kan blødningene bli sterkere. o.b.® ProComfort™ Super eller Super Plus gir deg ekstra beskyttelse. Få vite mer om produktene her.